Marcel Winatschek's Tokyopunk
home | dennis | fotografie | interviews | social media | FvdD

Urbanathlon 15.07.

Nog twee maanden en een dag. 16 september, Urbanathlon. De finish halen is al een dingetje (bekijk die video). Ik heb het afgelopen half jaar door fysieke malheur, lichamelijk gezanik en fysiek gejengel, geen zak aan cardio en krachttraining kunnen doen. Vorige week dacht ik zelfs het begin van manboobs te ontwaren, toen ik onder de douche stond. De sixpack heeft zich in 2012 ook niet meer laten zien. Ik heb daarom het hardlopen weer opgepakt, met drie trainingsronden in de afgelopen week. De snelheid is er nog niet, het uithoudingsvermogen nog (best) wel. En ik heb er lol in. Ook belangrijk.

100% fit ga ik niet worden voor de bootcamp, de finish halen is het doel. We gaan met een groep collega’s. Dan weet iedereen; afgaan is geen optie.