Marcel Winatschek's Tokyopunk
home | dennis | fotografie | interviews | social media | FvdD

trouwen 23.08.


Morgenmiddag trouwen Snar en Nienke. Eerst goede buren, nu niet zo verre vrienden. Die twee gaven mij 4 jaar geleden in Amsterdam een kokend heet welkom in de voor mij behoorlijk onbekende stad. Peetvader en zorgmoeder, zoiets. Bakje eten op de mat als ik laat thuis kwam, mee naar de bios als ik weer eens verpieterde in eenzaamheid, de spinnenwebben in mijn haar. Inmiddels zijn de verhoudingen behoorlijk gelijkgetrokken, al blijf ik het buurmannetje.

Een paar weken terug kreeg Snart zijn bacholar. Goed feestje, van clown tot barbier en van boottocht naar een priv├ękok naar Welcome To The Future. Pics or it didn’t happen.

24/08/2012. Ik zal ‘m sowieso nooit vergeten. Samen met Yuri ben ik morgen ceremoniemeester. Een zware titel voor een minder zware klus, de controlfreaks hebben het meeste zelf geregeld. Toch is het spannend, de boel regelen voor de mooiste dag in hun leven. De uitnodiging photoshoppen was geen hels karwei, de ringen hoef ik gelukkig niet bij me te houden, mijn speech zal ultrakort zijn en oma komt zelfstandig de trap op. Toch zal het ergens misgaan, maar dat calculeer ik in. Als ik ga stressen, flipt de zwangere bruid. Daar heeft niemand wat aan.

Shotje J├Ągermeister morgenochtend, that will do the trick.