Marcel Winatschek's Tokyopunk
home | dennis | fotografie | interviews | social media | FvdD

dennis


1981; Leiderdorp

Na enkele niet-noemenswaardige opleidingen heb ik in 2005 een waardeloos diploma opgehaald op de hogeschool waar je met vier vingers in je neus voldoendes haalt voor vakken waar je nooit een boek voor hebt ingezien. In datzelfde jaar rondde ik mijn laatste stage af bij NU.nl. Daar kwam ik begin 2007, tegen het advies van de voormalig hoofdredacteur in, als vaste redacteur in dienst. Mijn geluk was dat baas R.S. net was vertrokken. Volgens hem was ik in zijn elftal een type Jan Wouters, maar daar had hij er al een stuk of vijf van. Terecht overigens, ik kreeg na een paar maanden stage aan de Rijnsburgstraat nog geen D juist naast de T en aan al die slidings op de redactievloer had hij niet zoveel.

In de tussentijd was ik freelance medewerker geworden bij NU.nl en heb ik bij Feyenoord de clubsite  volgeschreven met wedstrijdverslagen, voornamelijk van de jeugdelftallen.

Sinds 2008 ben ik begonnen met professionele amateurfotografie, videoproducties en interviews. Die plaatste ik op dit portaal, tussen proza over uiteenlopende zaken die soms een vreemde wending nemen omdat zowel mijn korte- als langetermijngeheugen verre van volledig functioneert. Sinds ik in 2012 een verse baan heb -eindverantwoordelijk voor alle letters op WTF.nl- is er voor eerder genoemde bezigheden weinig tijd meer.

Een weblog waarin ik de hoofd- van de bijzaken scheid, zodat ik volgend jaar nog weet welke kant de wereld op is gedraaid.